02.10.20

Шана і хвала творцям живого слова!

 

...Пізнання дитиною світу починається з пізнання людини, а людина відкривається перед дитиною в образі матері, батька і вчителя.

О.Сухомлинський

Щороку в нашій школі святкують День Вчителя . Цього року в учнів 11 класу виникло багато цікавих та креативних ідей , і ,найголовніше , вони втілили їх в життя ,тому свято вдалося на славу.

Святково вбрані ,з квітами й листівками , учні зустрічали і вітали  кожного вчителя .Але найцікавішим в святкуванні  було те , що на один день школа перейшла під керування учнів старших класів!


Було проголошено день учнівського самоврядування , щоб вчителі змогли трошки відпочити від своїх обов'язків . Приємно було спостерігати , як на славу вдався цей день - організовано все було дуже відповідально .  Учні 11 класу під керівництвом класного керівника Гарнаженко  С. С. продумали свято до найменших дрібниць . Новим "керівництвом " школи була організована фізкультруханка , яка додала ще більше радості й бадьорості всім учасникам  навчального процесу .https://drive.google.com/file/d/1B8A5UK6hdpGHf85cxt_xhSPvG2sGnW-w/view?usp=sharing
 Прекрасні  композиції  осінніх квітів  , створені руками учнів , були представлені на виставці квітів "Ці  квіти для тебе ,мій любий учителю"
В цей чудовий день педагогічний колектив нашої школи  приймав поздоровлення не тільки від учнів , але й від шанованого старости села Болгірєва Сергія Сергійовича .
І , наостанок , була проведена гра "Поле Чудес" , в якій прийняли участь наші вчителі . Свято викликало безліч теплих і позитивних емоцій як у вчителів , так і в учнів . 
Педагогічний  колектив і адміністрація Роксоланівської загальноосвітньої школи  щиро вітає колег-освітян з Днем  вчителя , бажає їм творчого натхнення , міцного здоров'я . Шановні колеги! Нехай світло , вкладене в серця ваших учнів ,  запалює зірки й яскраво освітлює ваш життєвий шлях , а ваша доброта повертається вам сторицею у вигляді успіхів і благополуччя!

Немає коментарів:

Дописати коментар