29.03.21

Зі щирою скорботою і світлою пам'яттю...

Мій любий вчителю, ти тільки знай:

Любов до тебе житиме завжди,

У будь-яку годину, будь-де ти пам’ятай:

Закладений тобою скарб в нас житиме віки.
Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Пішла з життя жінка, яка своїми вчинками ,своїм розумом виховала не одне покоління учнів, вміло вчила їх мудрості та відповідальності.                                                                                                   Деренжі Галина Опанасівна усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру , силою духу та наполегливістю. Вона була людиною мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.

Хтось із великих сказав: «Коли помирає людина, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність». Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Галину Опанасівну. Пішла з життя Вчителька  з великої літери, Людина чуйна, добра, хороша. 47 років тому доля привела Галину Опанасівну  до порогу  Роксоланівської  школи .А загалом  вона простеляла дорогу у доросле життя випускникам, сіяла добре і вічне у душі кожної дитини протягом 60 плідних років .

 Любили і поважали її колеги, батьки, учні за чуйне і добре серце, за материнську теплоту і розуміння, за те, що вона завжди підтримувала ініціативу, заохочувала творчість, помічала і схвалювала найменшу іскринку нового.  За роки своєї плідної діяльності Галина Опанасівна виховала не одне покоління, розв'язала тисячі життєвих задач і рівнянь. Та раптом списався у руках учительки той шматочок  шкільної крейди, без якого себе не уявляла, обірвалася ниточка життя… Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не скористаємось її мудрою порадою.

Колектив Роксоланівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів висловлює співчуття з приводу передчасної смерті вчителя математики , розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег-усіх, хто знав і працював з Галиною Опанасівною. Також висловлюємо щире,глибоке співчуття доньці покійної  - нашій колезі , вчителю хімії та біології Цубенко Валентині Дмитрівні. Світла пам’ять про Галину Опанасівну завжди буде жити серед рідних, друзів, колег, батьків та учнів школи і залишиться назавжди у наших серцях.

Немає коментарів:

Дописати коментар