24.01.23

Україно, соборно державо!

 22 січня - особлива дата в історії України. Ми святкуємо День Соборності. Цей день нагадує нам про важливість свободи та незалежності держави. Соборність — це не тільки спільна територія, це й духовна єдність, спільні ідеали, цінності та прагнення. Вперше за багато століть історичні українські регіони об'єдналися в одну державу. 

На передодні свята діти середньої ланки активно долучились до проєкту «Україна – суверенна, незалежна держава”, переглянули відеофільм " Свято Злуки. Політика пам'яті", та взяли участь у проведенні учнівського  лекторію "Україно, соборно державо!"  Наймолодші школярі показали творчі таланти та з радістю долучилися до проведення арт-акції "Я люблю Україну"

 Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої держави, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої України. Вітаємо всіх українців із Днем Соборності! Це одне з найважливіших свят , яке символізує те, що ми всі - один народ і жодні кордони не зможуть розділити нас. Давайте завжди пам'ятати про це!

Ми всі - одна сім’я,
Єдина ми родина,
Мільйони різних "Я",
А разом - Україна












Немає коментарів:

Дописати коментар